Copyright © 2023 SC SEPELAND SRL :: Toate drepturile rezervate :: Contact
ACASĂCATEGORII DE PRODUSEMese dining din stejar, cu structură metalicăMobilier rustic pentru exteriorMese dining din stejarMobilier rustic pentru living și terasăPaturi realizate din lemn masivBlaturi pentru mese realizate din stejarMese și bănci pentru terasă și grădinăPicioare pentru mese realizate din stejarNU RATA OFERTELE SEPELANDCONTACT
Confecționăm cu drag produse rustice din lemn de calitate.
Comandați telefonic:  0256 328738, 0766776842 sau 0768137612 
sau folosind magazinul online. Ne găsiți și pe FaceBook
Sepeland logo Banner 1
masă stejar
Cod articol: m27

Masă din stejar Atena 200x100 cm blat stejar 4 cm uleiat finisaj rustic

Masă ideală pentru un prânzitor rustic, dar și modern. Combinația dintre metal și lemn face posibil acest lucru. Produs marca SEPELAND și a partenerilor noștri.
4,165.00 RON cu TVA
3,500.00 RON fără TVA
Dimensiune blat


Cantitate:
masă stejar masă stejar masă stejar masă stejar
Descriere:
Dimensiuni: lungime 200 cm, lățime 100 cm, înălțime 76 cm. Blatul mesei este din stejar cu grosimea de 4 cm. Structura este din metal, iar culoarea acestuia poate să difere în funcție de cerere. Lemnul poate avea noduri, crăpături, scorburi, fisuri și alte texturi specifice stejarului. El este tratat împotriva dăunătorilor, cu substanțe, care nu pun în pericol viața omului. Fiind un produs rustic, pot exista mici variații de culoare și textură de la un produs la altul. În funcție de cererea dumneavoastră, putem face și alte dimensiuni ale blatului. Produsul se livrează parțial asamblat, ambalat în carton și folie. Coletul va conține o schiță care vă va arăta pas cu pas asamblarea totală a mesei.