Copyright © 2023 SC SEPELAND SRL :: Toate drepturile rezervate :: Contact
ACASĂCATEGORII DE PRODUSEMese dining din stejar, cu structură metalicăMobilier rustic pentru exteriorMese dining din stejarMobilier rustic pentru living și terasăPaturi realizate din lemn masivBlaturi pentru mese realizate din stejarMese și bănci pentru terasă și grădinăPicioare pentru mese realizate din stejarNU RATA OFERTELE SEPELANDCONTACT
Confecționăm cu drag produse rustice din lemn de calitate.
Comandați telefonic:  0256 328738, 0766776842 sau 0768137612 
sau folosind magazinul online. Ne găsiți și pe FaceBook
Sepeland logo Banner 1
masă stejar
Cod articol: m28

Masă din stejar Berlin 200x100 cm, blat masiv 40 mm aspect rustic

Masă dining din lemn natural de stejar care pune în evidență frumusețea și noblețea lemnului. Indiferent de decor, tradițional sau modern, masa va fi cu siguranță obiectul central al încăperii.
3,213.00 RON cu TVA
2,700.00 RON fără TVA


Cantitate:
masă stejar masă stejar natural masă lemn natural picior lemn masiv picior masă stejar picior stejar natural
Descriere:
Masa este realizată în totalitate din lemn natural de stejar. Este lucrată de meșteri pricepuți ajutați de utilaje profesionale. Stejarul folosit la fabricarea acestui produs are o umiditate cuprinsă între 8 și 11%. Acest obiect de mobilier are o durată de viață îndelungată datorită construcției foarte solide. Lemnul natural de stejar este unic prin noduri, fisuri și crăpături având o valoare mare și înnobilând astfel acest produs. După o prelucrare foarte atentă la detalii, suprafața lemnului este acoperită cu ulei incolor de foarte buna calitate. Curățarea mesei se face foarte ușor cu ajutorul unei cârpe umede.