Copyright © 2023 SC SEPELAND SRL :: Toate drepturile rezervate :: Contact
ACASĂCATEGORII DE PRODUSEMese dining din stejar, cu structură metalicăMobilier rustic pentru exteriorMese dining din stejarMobilier rustic pentru living și terasăPaturi realizate din lemn masivBlaturi pentru mese realizate din stejarMese și bănci pentru terasă și grădinăPicioare pentru mese realizate din stejarNU RATA OFERTELE SEPELANDCONTACT
Confecționăm cu drag produse rustice din lemn de calitate.
Comandați telefonic:  0256 328738, 0766776842 sau 0768137612 
sau folosind magazinul online. Ne găsiți și pe FaceBook
Sepeland logo Banner 1
masa din stejar
Cod articol: mk1

Masă din stejar Kingston

Masa din stejar Kingston completează perfect spațiul dumneavoastră de servire a prânzului, cinei sau a unei simple cafele. Această masă este deosebită datorită blatului său. Lemnul folosit este ales cu mare atenție de personal calificat cu mulți ani de experiență. Toate caracteristicile sale ( noduri, fisuri, forme ) sunt finisate manual pentru a pune cât mai mult în valoare frumusețea sa.
2,380.00 RON cu TVA
2,000.00 RON fără TVA
Dimensiune blat
Culoare


Cantitate:
masa din stejar masa din stejar masiv picior din stejar picior din stejar masiv
Descriere:
Stejarul folosit la producerea blatului este folosit abia după ce a fost uscat în uscător profesional pâna la o umiditate cuprinsă între 8% și 10%. După șlefuire, suprafața lemnului este protejată cu un strat de ulei de buna calitate. Fiecare blat finit va fi diferit din punct de vedere al texturii lemnului, al culorii care poate avea mici variații. Picioarele mesei sunt fabricate din grinda de stejar 9x9 cm, fiind acoperite cu un start protector, cu ulei de buna calitate. Dimesiunea standard a mesei este 100x100x76 cm. Blatul mesei are o grosime de 4 cm cu margini drepte. Aceasta masa din stejar este fabricata pentru spatii interioare. Este recomandat sa se pastreze o distanta minina de cel putin 40 cm fata de o sursa de caldura ( semineu, calorifer, teracota etc. ) Durata de viata a acestui produs este indelungata. Curatarea sa se poate face cu o carpa umeda sau cu solutii speciale pentru curatat lemn. Masa de stejar nu se livreaza asamblata. Montajul sau se realizeaza conform instructiunilor de montaj.