Copyright © 2023 SC SEPELAND SRL :: Toate drepturile rezervate :: Contact
ACASĂCATEGORII DE PRODUSEMese dining din stejar, cu structură metalicăMobilier rustic pentru exteriorMese dining din stejarMobilier rustic pentru living și terasăPaturi realizate din lemn masivBlaturi pentru mese realizate din stejarMese și bănci pentru terasă și grădinăPicioare pentru mese realizate din stejarNU RATA OFERTELE SEPELANDCONTACT
Confecționăm cu drag produse rustice din lemn de calitate.
Comandați telefonic:  0256 328738, 0766776842 sau 0768137612 
sau folosind magazinul online. Ne găsiți și pe FaceBook
Sepeland logo Banner 1
blat din stejar
Cod articol: b21

Blat din stejar 100x100x4 cm, margini netivite

Blat fabricat din lemn masiv din stejar. Un produs unicat, trainic si finisat foarte atent pentru a fi cu adevarat un blat deosebit.
892.50 RON cu TVA
750.00 RON fără TVA


Cantitate:
blat din stejar blat din stejar masiv blat din stejar 100x100 blat stejar blat unicat din stejar untitled
Descriere:
Blat realizat din stejar masiv. Lemnul folosit are o umiditate cuprinsa intre 8% si 10%. Este destinat spatiilor interioare. Marginile blatului sunt netivite, fiind unicate. Diferentele pot fi intre 3 si 5 cm. Grosimea blatului este 4 cm. Suprafata sa este slefuita foarte fin, astfel incat sa fie placut la atingere. Fiecare blat finit va fi unicat din punct de vedere al texturii lemnului. Nodurile si fisurile sunt slefuite de asemenea cu mare atentie pentru a le evidentia cat mai mult. Blatul din stejar este protejat cu un strat de ulei de foarte buna calitate pentru a arata impecabil o perioada cat mai indelungata. Intretinerea sa se poate face cu solutii speciale pentru ingrijirea si curatarea lemnului sau cu o carpa umeda.