Copyright © 2023 SC SEPELAND SRL :: Toate drepturile rezervate :: Contact
ACASĂCATEGORII DE PRODUSEMese dining din stejar, cu structură metalicăMobilier rustic pentru exteriorMese dining din stejarMobilier rustic pentru living și terasăPaturi realizate din lemn masivBlaturi pentru mese realizate din stejarMese și bănci pentru terasă și grădinăPicioare pentru mese realizate din stejarNU RATA OFERTELE SEPELANDCONTACT
Confecționăm cu drag produse rustice din lemn de calitate.
Comandați telefonic:  0256 328738, 0766776842 sau 0768137612 
sau folosind magazinul online. Ne găsiți și pe FaceBook
Sepeland logo Banner 1
blat din stejar
Cod articol: b22

Blat din stejar 100x100x4 cm, margini tivite

Blat din stejar fabricat de mesteri tamplari cu o bogata experienta. Lemnul este ales cu mare atentie pentru a oferi o calitate superioara.
892.50 RON cu TVA
750.00 RON fără TVA


Cantitate:
blat din stejar blat stejar masiv blat lemn blat lemn masiv
Descriere:
Blat din stejar lucrat si finisat manual cu atentie deosebita la detalii. Suprafata blatului este slefuita foarte fin, fiind perfect placuta la atingere. Nodurile si fisurile sunt finisate de asemenea cu mare atentie pentru a le evidentia. Umiditatea lemnului este cuprinsa intre 8% si 10%. Uscarea lemnului se produce in uscatoare profesionale, prin programe de uscare care nu deterioreaza calitatea sa. Lemnul este protejat cu un strat de ulei de buna calitatea, care ofera blatului o buna protectie. Intretinerea sa se poate face cu solutii speciale de curatare a lemnului sau cu o carpa umeda. Fiecare blat din lemn masiv din stejar va fi unicat din punct de vedere al texturii lemnului. Blatul din stejar este destinat spatiilor interioare.