Copyright © 2023 SC SEPELAND SRL :: Toate drepturile rezervate :: Contact
ACASĂCATEGORII DE PRODUSEMese dining din stejar, cu structură metalicăMobilier rustic pentru exteriorMese dining din stejarMobilier rustic pentru living și terasăPaturi realizate din lemn masivBlaturi pentru mese realizate din stejarMese și bănci pentru terasă și grădinăPicioare pentru mese realizate din stejarNU RATA OFERTELE SEPELANDCONTACT
Confecționăm cu drag produse rustice din lemn de calitate.
Comandați telefonic:  0256 328738, 0766776842 sau 0768137612 
sau folosind magazinul online. Ne găsiți și pe FaceBook
Sepeland logo Banner 1
blat stejar
Cod articol: blat 102

Blat din stejar 125x75x4 cm, culoare natur, margini netivite

Va oferim un blat din stejar rezistent, unicat, lucrat manual cu o deosebita atentie pentru detalii. Poate fi folosit foarte bine atat in bucatarie, cat si in living sau dining.
1,249.50 RON cu TVA
1,050.00 RON fără TVA


Cantitate:
blat stejar blat din stejar 125x75x4 blat stejar masiv
Descriere:
Blatul este produs din stejar natural, calitate rustic, pentru a pune in evidenta cat mai mult frumusetea si particularitatile lemnului masiv. Folosim doar stejar uscat, in uscatoare profesionale pana la o umiditate de 8-10%, pentru a putea garanta calitatea superioara a produsului final. Fiecare blat finit va fi unicat din punct de vedere al texturii, al nodurilor, al culorii si al lateralelor neregulate. Latimea fiecarui produs finit va avea mici variatii. Noi incercam sa producem un blat care sa reziste, sa va placa, sa aibe intrebuintari multiple si sa va intreaca toate asteptarile. Protectia finala este oferita de uleiul Rubio monocoat, special pentru lemnul masiv din stejar. Toate nodurile deschise si fisurile vor fi umplute cu chit bicomponent de coloare neagra. Intretinerea blatului se poate face cu solutii speciale de curatat lemnul sau cu o carpa umeda.