Copyright © 2023 SC SEPELAND SRL :: Toate drepturile rezervate :: Contact
ACASĂCATEGORII DE PRODUSEMese dining din stejar, cu structură metalicăMobilier rustic pentru exteriorMese dining din stejarMobilier rustic pentru living și terasăPaturi realizate din lemn masivBlaturi pentru mese realizate din stejarMese și bănci pentru terasă și grădinăPicioare pentru mese realizate din stejarNU RATA OFERTELE SEPELANDCONTACT
Confecționăm cu drag produse rustice din lemn de calitate.
Comandați telefonic:  0256 328738, 0766776842 sau 0768137612 
sau folosind magazinul online. Ne găsiți și pe FaceBook
Sepeland logo Banner 1
blat rotund
Cod articol: Bl1

Blat din stejar rotund 100-130 cm diametrul

Blat fabricat din stejar masiv, lucrat si finisat manual de mesteri tamplari cu vasta experienta. Este un produs rustic, in consecinta fiecare blat finit va fi unicat.
1,309.00 RON cu TVA
1,100.00 RON fără TVA
Diametru


Cantitate:
blat rotund blat stejar rotund blat stejar blat lemn stejar margine blat rotund blat lemn masiv stejar
Descriere:
Blatul este confectionat din lemn de calitate, uscat in uscator profesional pana la o umiditate cuprinsa intre 9% si 11%. Lamelele din care sunt facute au o latime cuprinsa intre 5 cm si 20 cm. Textura specifica lemnului natural confera produsului final unicitate. Grosimea blatului este 40 mm. Suprafata blatului este slefuita fin ( 120 granulatie ), fiind placuta la atingere. Nodurile si fisurile sunt umplute cu un chit bicomponent de culoare neagra. Fiecare blat poate sa aiba un diametru cuprins intre 100 cm si 130 cm. Marginea blatului din stejar este usor rotunjita. Suprafata lemnului este protejata de uleiul rubio monocoat, un ulei foarte bun si rezistent. Curatarea suprafetei se poate face cu o carpa umeda sau cu solutii speciale pentru curatat si intretinut lemnul. Blatul se livreaza ambalat in carton si folie pentru o buna protectie pe durata transportului. Prin blaturile produse incercam sa aducem un 'strop' de natura in fiecare incapere unde va fi amplasat.