Copyright © 2023 SC SEPELAND SRL :: Toate drepturile rezervate :: Contact
ACASĂCATEGORII DE PRODUSEMese dining din stejar, cu structură metalicăMobilier rustic pentru exteriorMese dining din stejarMobilier rustic pentru living și terasăPaturi realizate din lemn masivBlaturi pentru mese realizate din stejarMese și bănci pentru terasă și grădinăPicioare pentru mese realizate din stejarNU RATA OFERTELE SEPELANDCONTACT
Confecționăm cu drag produse rustice din lemn de calitate.
Comandați telefonic:  0256 328738, 0766776842 sau 0768137612 
sau folosind magazinul online. Ne găsiți și pe FaceBook
Sepeland logo Banner 1
Masa stejar - Lisabona
Cod articol: ML R1

Masa din stejar - blat rotund 130 cm - model Lisabona

Masa din stejar cu blat rotund de 40 mm grosime. Un produs deosebit care se preteaza in aproape orice incapere, indiferent de decor.
3,867.50 RON cu TVA
3,250.00 RON fără TVA
Culoare


Cantitate:
Masa stejar - Lisabona Masa stejar 130 cm Blat masa stejar Blat masa Lisabona Masa stejar masiv
Descriere:
Masa Lisabona este un model cu blat rotund de 130 cm in diametru. Blatul de 40 mm grosime ii ofera rezistenta si eleganta. Finisajul cu ulei special va proteja lemnul impotriva murdariei si a petelor. Este recomandat sa se foloseasca doar solutii speciale pentru mobila cand se curata suprafata lemnului, sau doar o simpla carpa umeda. Stejarul folosit este uscat in uscator profesional pana la o umiditate cuprinsa intre 8-10%. Fiecare blat va fi unicat din punct de vedere al texturii, culorii, formei si dimensiunii aproximative. Particularitatile lemnului natural vor fi puse in evidenta prin atenta finisare a lor. Picioarele mesei sunt din fier si sunt vopsite in camp electrostatic. Pentru o lunga utilizare a produsului este recomandat ca aceasta masa sa fie folosita in spatii interioare. Combinatia dintre metal si lemn face ca aceasta masa sa fie piesa de rezistenta din incaperea in care va fi amplasata. Masa Lisabona poate fi usor personalizata de fiecare client prin nuanta uleiului ales. Acest lucru este posibil insa trebuie stabilit la inceput.