Copyright © 2023 SC SEPELAND SRL :: Toate drepturile rezervate :: Contact
ACASĂCATEGORII DE PRODUSEMese dining din stejar, cu structură metalicăMobilier rustic pentru exteriorMese dining din stejarMobilier rustic pentru living și terasăPaturi realizate din lemn masivBlaturi pentru mese realizate din stejarMese și bănci pentru terasă și grădinăPicioare pentru mese realizate din stejarNU RATA OFERTELE SEPELANDCONTACT
Confecționăm cu drag produse rustice din lemn de calitate.
Comandați telefonic:  0256 328738, 0766776842 sau 0768137612 
sau folosind magazinul online. Ne găsiți și pe FaceBook
Sepeland logo Banner 1
masă stejar natural
Cod articol: 503

Masă din stejar Atena 180x90 cm, blat 90 mm grosime, model unicat

Masă dining din lemn natural de stejar care pune în evidență frumusețea și noblețea lemnului. Indiferent de decor, tradițional sau modern, masa va fi cu siguranță obiectul central al încăperii.
4,760.00 RON cu TVA
4,000.00 RON fără TVA


Cantitate:
masă stejar natural masă stejar masiv masă stejar rustic
Descriere:
Masa este realizată în totalitate din lemn natural de stejar. Umiditatea materialului lemnos este cuprinsă între 13% și 22%. Fiecare masă fabricată va fi unicată datorită nodurilor, fisurilor și crăpăturilor specifice stejarului natural. Blatul este compus din 10 grinzi 9x9 cm fiind alese cu mare atenție pentru a putea pune în evidență cât mai mult arhitectura și noblețea lemnului. Meșterii noștri care lucrează la producerea acestei mese sunt ajutați de utilaje moderne, însă cel mai important aspect este experiența lor acumulată în timp. Fiind un obiect extrem de masiv durata sa de viață este foarte îndelungată. Blatul va fi acoperit cu un strat de ulei incolor de bună calitate, curățarea lui fiind ușor de făcut, cu ajutorul unei cârpe umede.