Copyright © 2023 SC SEPELAND SRL :: Toate drepturile rezervate :: Contact
ACASĂCATEGORII DE PRODUSEMese dining din stejar, cu structură metalicăMobilier rustic pentru exteriorMese dining din stejarMobilier rustic pentru living și terasăPaturi realizate din lemn masivBlaturi pentru mese realizate din stejarMese și bănci pentru terasă și grădinăPicioare pentru mese realizate din stejarNU RATA OFERTELE SEPELANDCONTACT
Confecționăm cu drag produse rustice din lemn de calitate.
Comandați telefonic:  0256 328738, 0766776842 sau 0768137612 
sau folosind magazinul online. Ne găsiți și pe FaceBook
Sepeland logo Banner 1

CATEGORII MAGAZIN

MOBILIER RUSTIC PENTRU EXTERIOR
Vă oferim seturi de gradină (mese, bănci și scaune), balansoare, fântâni decorative și pergole rustice realizate din stejar, obiecte care cu siguranță vă vor încânta.
Mai Mult ►
MOBILIER RUSTIC PENTRU LIVING ȘI TERASĂ
Oferim clienților noștri fotolii, canapele și măsuțe pentru cafea fabricate din lemn de stejar. Aceste produse vor schimba decorul livingului sau terasei dumneavoastră.
Mai Mult ►
MESE DINING STEJAR
Oferim clienților noștri diferite modele de mese rustice pentru servit prânzul, cina sau o simplă cafea. Produsele sunt realizate din cel mai bun lemn de stejar. Aceste obiecte de mobilier sunt utile, naturale, dar și ideale pentru a vă înfrumuseța decorul prânzitorului.
Mai Mult ►
SETURI RUSTIC PENTRU TERASĂ ȘI GRĂDINĂ
Vă oferim mese și bănci din stejar, masive, durabile și utile. Toate produsele din această categorie sunt unicat. Lemnul este tratat împotriva dăunătorilor. Aspectul final al fiecărui este RUSTIC.
Mai Mult ►
MESE DINING STEJAR CU STRUCTURĂ METALICĂ
Vă oferim mese pentru dining, cu blat rustic din stejar și structură din metal. Aceste produse, cu siguranță vă vor încânta și vor oferi un loc de unicitate spațiului dumneavoastră pentru servit masa. Produsele sunt marca SEPELAND și a partenerilor noștri.
Mai Mult ►
PATURI REALIZATE DIN LEMN MASIV
Vă oferim paturi realizate din lemn masiv, la prețuri avantajoase. Toate modelele au cel puțin o componentă unicat, ceea ce îi conferă o valoare și mai mare.
Mai Mult ►
BLATURI PENTRU MESE REALIZATE DIN STEJAR
Vă oferim blaturi pentru mese realizate din lemn de stejar. Fiecare blat este unicat, ceea ce îi conferă o valoare și mai mare. Toate imaginile au caracter orientativ. Fiind blaturi rustic și unicate, nu pot arăta 100% la fel ca în imaginile din prezentare.
Mai Mult ►
PICIOARE PENTRU MESE REALIZATE DIN STEJAR
Vă oferim picioare pentru blaturi de mese realizate din lemn calitatea B+C Picioarele sunt realizate din grindă de stejar, având grosimi cuprinse între 5 cm și 15 cm. La solicitarea cumpărătorilor, putem modifica nuanța lemnului, în funcție de preferința fiecărui client în parte.
Mai Mult ►